Кубчета с буквите

5.90 лв.

Книжка от картон, от която се сглобяват кубчета с азбуката. Децата учат буквите една по една, като ги свързват с познато животно или предмет и съставят думи.
Разтворете книжката и не губете време:
сглобете кубчетата;
подредете азбуката;
извадете малките картончета с рисунки и букви;
оцветете картинките, които са на гърба им;
съставете думи;
играйте игри.

Книжката е подходяща за деца над 3 годинки.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка.
Формат (малък): 170 x 225 мм.
Брой страници от картон: 34

Изчерпан

Описание

Кубчета с буквите – учебно помагало

Това е книжка, подходящо за деца над три годинки. Най-малките учат буквите бързо. Те държат кубчетата и разглеждат буква по буква. Палавниците с лекота запомнят азбуката и подреждат различни думи.

Сглобяването е като игра, тъй като самите кубчета с буквите са предварително изрязани – не е нужна ножица. Няма да Ви трябва и лепило.

Върху всяко кубче има и илюстрация, която започва със съответната буква – „Г“ – гъба, „О“ – охлюв (или буквата е използвана в думата). По този начин малчуганите научават азбуката лесно и под формата на игра. Те свързват всяка една дума с познато животно или предмет.

Включили сме и допълнителни картончета с рисунки и букви – чрез тях можете да играете много игри. Ето и нашите две предложения:
Игра 1
Разделете картончетата с илюстрации и букви в две купчинки. Намерете буква „А“. Разгледайте картончетата с илюстрациите. Коя от тях започва с тази буква? Агне? Петле? Толкова е лесно и забавно. Преминете на следващата буква.
Игра 2
Разделете в две купчинки картите с буквите и илюстрациите. Изберете илюстрация от едната купчинка. Какво е нарисувано на картончето? Охлюв? Намерете всички букви, за да съставите думата и ги подредете. Можете да си помагате и с кубчетата, за да изпишете думата.

Допълнителна информация

Тегло0.350 кг
Размери17 × 22.5 × 1.5 см