Доставка

Как можете да поръчате?

Можете да поръчате от сайта, по имейл, фейсбук или по телефона. Изборът е ваш!

Какви са възможностите за доставка?

Работим с куриерски фирми Спиди, но ако са много натоварени залагаме и на други куриери (в извънредни ситуации). Доставяме до посочен от клиента адрес или офис на Спиди. Ако желаете вашата пратка да бъде доставена до офис на куриер, попълнете поле Изисквания от формата за поръчки.

Колко струва доставката?

Доставката е 4 лв. до офис на Спиди и 5.80 лв. до адрес. Всички поръчки над 45 лв. се доставят безплатно.

Колко време отнема доставката?

2-4 работни дни. 

Ако вашата пратка се бави, не се колебайте да се свържете с нас, но имайте предид, че в някои населени места доставки се извършват само в определени дни от седмицата.

Ако платите чрез банков превод, то посочените срокове започват да текат от момента, в който парите са налични в посочената сметка. Предвидете забавяне от ден или два.

Доставки и поръчки по време на празници

Очаквайте забавяне на поръчките по време на големите празници като Великден, Коледа и Нова Година. Всички куриери са много заети, работят на пълни обороти, но за съжаление имат много пратки… Бъдете предвидливи и поръчайте по-рано.

Поръчали сте през уикенда?

Поръчки направени през уикенда се обработват в понеделник,  защото в събота и неделя почиваме.

Как можете да платите?

Ако желаете да заплатите пратката си в брой на куриера, изберете опцията наложен платеж, когато завършвате поръчката си. Разбира се, може да заплатите поръчката си като внесете сумата по посочената банкова сметка.

При проблем с поръчката

Ако сме объркали или пропуснали нещо, просто ни се обадете на 0899 851 291 и ние обещаваме да поправим грешката си по най-добрия и бърз начин. 🙂

Искате доставката да бъде в друга страна?

Можете да поръчате книги с доставка до друга страна, но разходите за това трябва да бъдет поктити от Вас. За повече детайли се свържете с нас, използвайки някой от посочените за това варианти.