Доставка

Всички поръчки от 18.03.2020 г. са само до адрес и ще бъдат обработвани в срок от 3-4 работни дни и предоставеяни на куриер, който ще ги доставя в срок от 24 часа (или в зависимост от доставките до всяко населено място).


Как можете да поръчате?

Можете да поръчате от сайта, по имейл, фейсбук или по телефона. Изборът е ваш!

Какви са възможностите за доставка?

Работим с куриерски фирми Спиди, но ако са много натоварени залагаме и на други куриери. Доставяме до посочен от клиента адрес. Ако желаете вашата пратка да бъде доставена до офис на куриер, попълнете поле Изисквания от формата за поръчки.

Колко струва доставката?

Доставката е 4 лв. за поръчки до 40 лв. Над тази сума, доставката е напълно безплатна.

Колко време отнема доставката?

3-6 работни дни считано от 18.03.2020 г. 

Ако вашата пратка се бави, не се колебайте да се свържете с нас, но имайте предид, че в някои населени места доставки се извършват само в определени дни от седмицата.

Ако платите чрез банков превод, то посочените срокове започват да текат от момента, в който парите са налични в посочената сметка. Предвидете забавяне от ден или два.

Доставки и поръчки по време на празници

Очаквайте забавяне на поръчките по време на големите празници като Великден, Коледа и Нова Година. Всички куриери са много заети, работят на пълни обороти, но за съжаление имат много пратки… Бъдете предвидливи и поръчайте по-рано.

Поръчали сте през уикенда?

Поръчки направени през уикенда се обработват в понеделник,  защото в събота и неделя почиваме.

Как можете да платите?

Ако желаете да заплатите пратката си в брой на куриера, изберете опцията наложен платеж, когато завършвате поръчката си. Разбира се, може да заплатите поръчката си като внесете сумата по посочената банкова сметка.

При проблем с поръчката

Ако сме объркали или пропуснали нещо, просто ни се обадете на 0899 851 291 и ние обещаваме да поправим грешката си по най-добрия и бърз начин. 🙂

Искате доставката да бъде в друга страна?

Можете да поръчате книги с доставка до друга страна, но разходите за това трябва да бъдет поктити от Вас. За повече детайли се свържете с нас, използвайки някой от посочените за това варианти.