Ученето – лесно и бързо: Четене за начинаещи

3.99 лв.

Книжка, с която детето за първи път ще се запознае с четенето и по-точно – с буквите и звуците. С начина, по който те се произнасят, за да се получи дума. Ще придобие важни за ранното обучение умения. И не на последно място – ще оцветява и лепи стикери.
Четенето за начинаещи
– седма книга от поредицата „Ученето – лесно и бързо
Подходяща за деца от 3 до 7 години.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка.
Формат (малък) 165/235 мм

Описание

Четене за начинаещи – учете, оцветявайте и лепете стикери

Четене за начинаещи” е много полезна книга за тези, които започват да се учат да четат. Тя запознава бъдещите читатели с буквите, звуците, с начина, по който те се произнасят поотделно и свързано, така че да се получи дума. В книгата има стикери и специално приложение от типа „напиши и изтрий”, където всеки може многократно да се упражнява.

Работете заедно с детето, подкрепяйте го, давайте му насоки.  Наблегнете на забавния елемент.

Поредица „Ученето – лесно и бързо” – истинско забавление за бъдещи първокласници, но и за деца 3 +. Поредицата включва седем книги – „Азбуката от А до Я” – печатните букви, „Числата от 1 до 20”, „Писането” – ръкописните букви, „Думите“, „Формите“, „Азбука за начинаещи” и най-новата – „Четенето за начинаещи”. Те запознават децата, с буквите, числата от 1 до 20 и формите. Учат ги да четат!
Във всяка от тях има забавни игри, рисунки за оцветяване, стикери и няколко страници от типа „напиши и изтрий”, където детето може многократно да се упражнява.

Предимства на поредицата:
– страници за оцветяване;
– забавни игри;
– стикери;
– страници от типа „напиши и изтрий“.

Разгледайте всички книги тук.