Кой пътува по вода – превозни средства за оцветяване

1.20 лв.

Книжка за оцветяване, с която децата ще се запознаят с превозните средства, които се движат по вода – лодка, подводница, яхта, кораб и други.
Подходяща за деца от 4 до 8 годинки.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка; първи клас.
Формат (малък): 165/235 мм.
Брой страници: 16

Описание

Превозни средства по вода – книжка за оцветяване

Детето Ви знае ли как изглеждат превозните средства, които пътуват по вода? С тази книжка то ще се запознае с тях по забавен начин.
Включени са илюстрации на лодка, подводница, яхта, кораб и други. Най-малките ще имат възможността да оцветят картинките по цветния модел. Така ще запомнят всички превозни средства.

За да е по-интересно, превозните средства се управляват от различни животни – това са котета, мечета, прасенца, лъвчета. Илюстрациите са закачливи, а книжката има образователен елемент.

В тази книжка ще намерите:
– картинки за оцветяване;
– цветни образци, по които да оцветите картинките.

Разкажете на детето различна история с всеки от героите. Измислете имена на животните. Представете различни ситуации и случки, за да се забавлявате с най-малките и за да разберат повече за всички превозни средства по вода.
„Лиско е капитан на кораб. Той управлява превозно средство, което се движи по вода. Пътува към един далечен континент, наречен Африка…“

Кой пътува …“ е поредица за любопитни малчугани и включва три книжки за оцветяване с превозни средства, които се движат по:
– земя;
– въздух;
– вода.

Защо децата трябва да оцветяват?
Оцветяването:
– развива креативността в децата, тяхната наблюдателност и внимание към детайла;
– позволява им да изразят своите емоциите;
– помага за концентрацията им;
– лесно се пренася навсякъде и ги ангажира за по-дълго.