Момче и вятър

1.99 лв.

Ще върне ли вятърът разсипаното брашно на сиромаха? Ще намери ли момчето откраднатите вълшебна кърпа и козичка? Една интересна история за справедливостта, която трябва да прочетете. Включени са забарни стикери и игри!
Приказката е подходяща за деца от 4 до 8 години.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка; първи клас.
Формат (малък): 165 x 235 мм.
Брой страници: 16 + 2 стикери.

Описание

Момче и вятър – приказка с игри (и стикери)

Една народна приказка за момче, вятър, вълшебна кърпа, пръчка и козле. Кой откраднал вълшебните предмети? И ще успее ли да си ги върне момчето?

„Живяла една бедна жена. Тя си имала едно момче, което много обичала. Веднъж го пратила да донесе брашно от хамбара, за да меси хляб. Момчето напълнило една тава брашно и тръгнало да я носи на майка си. Но духнал силен вятър и…”

… повече можеш да прочетеш в приказката.

Стикери

В книгата ще откриете и стикери.
На всяка страница има бели квадратчета, а децата трябва да съберат или извадят числа до 10. После намират стикера в средата на книгата и го залепят. Но внимавайте! Има повече от един стикер с получения верен отговор. Трябва да изберете този, който съответства на картинката.

Приказки с игри

Тази поредица включва над много заглавия на български и класически приказки, както и авторски приказки, с които се гордеем. В края на всяка книжка има 2-4 страници с игри – лабиринти, съединяване на точки, рисунки за оцветяване.

С тази поредица децата не само четат, но и играят.