Совата, която се страхувала от тъмното

3.20 лв.

История за една различна малка сова на име Мими, която обичала приключенията. Но защо Мими се страхувала от тъмното и дали всичко интересно се случва през деня?
Прочетете тази приказка, за да разберете! Тя е подходяща както за най-малките, така и за деца, които вече се учат да четат.
Голям формат, хубави илюстрации, едър шрифт. Подходяща и за подарък!
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка; първи, втори клас.
Формат (голям): 195 x 260 мм.
Брой страници: 16.

Изчерпан

Описание

„В семейството на едни сови се излюпила малката Мими. Като поотраснала, всички разбрали, че тя била странна сова. Както знаем, тези птици спят през деня и ходят на лов през нощта. Щом слънцето започнело да изгрява, мама и татко сови си лягали да спят. Тогава Мими излитала от хралупата и тръгвала да търси … .“

Искате ли да прочетете историята ѝ и да разберете защо я е страх от тъмното? И защо тя мисли, че всичко интересно се случва през деня?

Разгърнете книгата и се пренесете в света на животните.

Животните и техните истории“ (вижте книгите от тук) е поредица за забавните и заплетени случки от живота на обитателите на гората. Реалистичните илюстрации ще Ви отведат в техния приказен свят. Ще научите още защо таралежчето Гошко се загубило и кой го намерил? Как патокът Александър спасил от удавяне едно пиле и защо една сова не искала да спи през деня?
Книгите са подходящи както за най-малките, така и за деца, които вече сричат.