Студио Мода

8.90 лв.

Книга за млади дизайнери.

Как  да се обличаме сутрин и как вечер?
Можем ли да съчетаваме синьо със зелено?
Кой е измислил джинсите и защо Хип-хоп маниаците са с провиснали панталони?

Ако твоята мечта е да станеш дизайнер или просто да се обличаш добре, то отговори на тези и много други въпроси от света на модата ще намериш в нашата нова книга Студио мода.
Кникката е подходяща за деца от 6 до 10 годинки.

Формат (малък): 165 x 235 мм.
Страници: цели 64 страници за мода.

Изчерпан

Описание

Първи стъпки в дизайна (или какво съдържа тази книжка):

1. Оцвети и украси

Разгледай колекцията и оцвети тоалетите с цветни моливи или флумастери.

2. Добави стикери

Разгледай добре стикерите. Там ще намериш фантастични аксесоари – чанти, обувки, бижута. С тях можеш да направиш свои уникални модни колекции и да постигнеш зашеметяващ ефект.

3. Работи с шаблоните

В края на книжката ще намериш „тъкани”, щамповани върху хартията. С помощта на шаблоните от последната страница можеш да си разкроиш „платовете” в различни размери. Съчетай тъканите по твой вкус, „уший” дрехите и облечи с тях манекенките.

4. Избери си тема

Истинска стилистка ще станеш само когато създадеш своя собствена колекция. Бъди автор. Помисли, прояви въображение и втоите модели ще станат уникални и ще се харесват от всички.

5. Избери тъкани

От предложените тъкани избери тези, които най-много подхождат на темата, по която работиш. Едни са платовете за джинсови облекла, други за хип-хоп, трети са за романтичните колекции. За да направиш своите авторски проекти, можеш да използваш изрезки или оцветена хартия (например малки изрезки от хартия за опаковане).