Куфарче „Коледа е“

12.99 лв.

В куфарчето „Коледа е“ ще откриете книжки с много рисунки за оцветяване, стикери и игри. В него са включени стикери за прозорци за многократно залепяне, Коледни мемори карти и гипсова фигурка за оцветяване, която да закачите на елхата. В книжките се крият карнавални маски, Коледен пъзел и картичка за оцветяване, игри с лабиринти, разлики, броене, свързване на точки и контури и много други (част от книжките).
Подходящо е за деца от 3 до 7 години.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка; първи клас.

Описание

„Куфарче Коледа е“ – подаръци за теб!

В това куфарче ви очакват нови и интересни подаръци за момичета и момчета! Всички книги, карти и стикери са нови и не са предлагани от нас минали години.

В него ще откриете:

1. „Коледа е!“ – книжка за оцветяване с различни игри и много стикери.
2. „Да поиграем с Дядо Коледа“ – съединяване на точки, лабиринти разлики и… какво ли още не.
3. 24 Коледни мемори карти.
4. Стикери многократно залепяне за прозорци.
5. Коледна фигурка от гипс за оцветяване, различна във всеки комплект. Фигурката е с дупка и може да се закачи на елхата. Оцветява се с акварелни, темперни и акрилни бои.

Всеки комплект е подходящ за подарък за Коледа и дори Нова година . Можете да направите и подарък и без повод! Създайте неповторима атмосфера и истинско настроение за празниците!

Разгледайте и „Куфарче Весела Коледа“.

Подходящ подарък за празниците – за поводи като за Рожден ден и Имен ден е „Куфарче на изненадите“. Разгледайте още образователните помагала с пъзели за буквите и числата – „ Куфарче с азбуката от А до Я и „Две и две-куфарче с числа“.