Учебни карти Азбука за начинаещи

6.90 лв.

36 учебни карти „Азбука за начинаещи“
За деца от 3 до 7 годинки.
Тези карти са за палавници, които сега започват да учат Азбуката. Докато се занимават с тях, те бързо и лесно ще се научат да разпознават буквите.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка.
Двустранен печат – карти с букви и карти с рисунки. Формат: 100/70 мм

Изчерпан

Описание

С учебните карти Азбука за начинаещи, мошеш да играеш и игри

Игра 1
Разгледай добре картите. Намерете буквата А. Потърси при картите с рисунки тези, които започват с А, и ги прибави към нея. След това намери буква Б и към нея добави всички, с първа буква Б. По същия начин продължи до края на азбуката.

Игра 2
Раздели картите на две купчинки. В първата събери буквите, а във втората – рисунките с думите под тях. От купчинката с буквите  вземи най-горната карта и я сложи в средата. От другата купчинка (с рисунките) първият участник изтегля една карта. Ако някъде в думата под рисунката има буква като тази, която е в средата, слага картата си до нея. След него тегли карта следващият играч. И той оглежда думите и ако открие буква като тази долу, слага картата си върху първата. Когато някой изтегли карта, в която няма буква като тази в средата, картата остава у него, а в средата се поставя друга карта с друга буква. Когато картите с буквите свършат, купчината се обръща обратно и играта продължава по описания начин.