Две и две – куфарче с числа

9.90 лв.

В Куфарче с числата ще откриете 120 пъзела с цифри и картинки!
С него детето:
– ще се запознае с числата от 1 до 20;
– ще започне да брои;
– ще може да сравнява числата;
– ще се научи да събира и изважда;
– ще се научи да пише числата с приложението „Напиши и изтрий“;
– ще може да си съставя задачи за умножение и деление.
За малки и напреднали!
Подходящо е за деца от 3 до 8 годинки.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка; първи и втори клас.

Изчерпан

Описание

Две и две – куфарче с числа

Ако още не познавате числата? Това куфарче е точно за вас. Най-напред ще разберете кои са числата от 1 до 20. След това пъзелите с рисунки ще ви научат да броите. Когато сте готови и с това, преминете към смятането. Започнете със събиране. Първо до десет. За да съставяте задачите, ползвайте пъзелите + (плюс) и = (равно). Помагайте си и с пръстите на двете ръце.

След това преминете към изваждане. Лесно е – също като събирането, само че обратно. Ползвайте пъзелите със знак – (минус) и = (равно). Научите ли това, може да се каже, че сте отвориле вратата на математиката. Заповядайте! Ще видите колко е интересно.

За да опознаете по-добре числата, опитайте да разберете кое от тях е малко и кое голямо. Научете се да ги сравнявате. Първо разгледайте пъзелите с рисунките. Когато ги сравнявате, ползвайте знаците < (по-малко) и > (по-голямо).
Като научите всичко за смятането от 1 до 20, можете да си съставяте и задачи и с по-големи числа. Има достатъчно пъзели с цифри, за да решавате задачи до 100, че и повече. Когато събиране и изваждане ви станат ясни и даже скучни, продължете с умножение и деление. Има пъзели и за тези аритметични действия.

Най-хубавото на „ Две и две – куфарче с числае че всички задача, които решавате, са разнообразни – съставяте ги вие! Това помага на малките палавници да станат отличници по математика!

Включено е специално приложение  „Напиши и изтрий“. То е за многократна употреба – пишете с флумастер цифрите и решавайте задачи. Изтрийте с влажно памуче и опитайте пак, докато не се получи!

Разгледайте и „Куфарче с азбуката“.

Допълнителна информация

Тегло0.280 кг
Размери23 × 31 × 4.5 см

Също може да ви хареса…