Куфарче Весела Коледа

14.99 лв.

В куфарчето Весела Коледа ще откриете книжки с много песнички, рисунки за оцветяване, приказки, домино и игри. В него се крие новогодишно късметче, стикери за стукло и ИЗНЕНАДА! А каква ли е тя? Гипсова фигурка за оцветяване, която да закачите на елхата.
Подходящо е за деца от 3 до 7 годинки.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка; първи клас.
Размери на куфарчето: 23 х 31 х 4.5 см.

Описание

Куфарче Весела Коледа – интересни подаръци

В това куфарче ви очакват много празнични подаръци!
Едни от тях обичат да пеят, други разказват приказки, трети – с нетърпение очакват да бъдат оцветени. Тук се крие и новогодишен късмет и една голяма изненада – гипсова фигурка. Оцветете фигурката и я закачете на елхата. Създайте уют и топло настроение. Празнувайте и се веселете!

В куфарчето ще откриете:

1. Песни за Коледа и стичета за зимата.
2. Коледна приказка.
3. Книга Коледни игри със стикери.
4. Коледно домино – карти.
5. Новогодишен късмет.
6. Етикети за подаръци.
7. Стикери за стъкло.
8. Коледна фигурка от гипс за оцветяване, различна във всеки комплект – изненада. Фигурката е с дупка и може да се закачи на елхата. Оцветява се с водни и акрилни бои.

Всеки комплект е подходящ за подарък за Коледа и дори Нова година . Можете да направите и подарък на усмихнато дете без повод!
Включени са забавни книжки, на които децата ще се зарадват. Те не само ще оцветяват, но ще пеят и служат приказки и интересни Коледни истории. Създайте неповторима атмосфера и истинско настроение за празниците!

Алтернативен подарък за празниците, подходящи за повод като за Рожден ден и Имен ден е „Куфарче на изненадите“. Разгледайте още образователните помагала с пъзели за буквите и числата – „ Куфарче с азбуката от А до Я и „Две и две-куфарче с числа“.

Допълнителна информация

Тегло0.800 кг
Размери23 × 31 × 4.5 см

Също може да ви хареса…