Куфарче на изненадите – книжки за деца

11.90 лв.

В Куфарче на изненадите ще откриете книжки с много песнички, гатанки, стихчета, рисунки за оцветяване, стикери и ИЗНЕНАДА!
Гипсова фигурка за оцветяване, различна във всяко куфарче. И това не е всичко. Включили сме и бои, за да се забавляват и рисуват най-малките и за да оцветят фигурката с избрани от тях цветове.
Подходящо е за деца от 3 до 7 годинки.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка; първи клас.
Комплект книжки,  гипсова фигурка и боички.

Изчерпан

Описание

Куфарче на изненадите – подарък за деца

В това куфарче са се приготвили за пътешествие няколко изненади!
Едни от тях обичат да пеят, други рецитират стихчета, трети – задават гатанки. И най-много се забавляват, когато оцветяват рисунки и лепят стикери. Тук се е скрила и една голяма изненада – гипсова фигурка за оцветяване с боички.

В куфарчето ще откриете*:

1. Книжка за оцветяване с песнички.
2. Образователна книжка с букви, цифри или животни, а защо не и с карти?
3. Книжка с весели гатанки.
4. Книжка със стихчета за деца.
5. Книжка за оцветяване, сборник с приказки за деца или приказка с анимация.
6. Водни бои.
7. Гипсова фигурка за оцветяване, различна във всеки комплект – изненада.

*книжките на картинката, фигурката и боите са примерни. Във вашето куфарче може комбинацията да бъде различна – дори още по-интересна! Не забравяйте, че това е „ Куфарче на изненадите“!

Всеки комплект е подходящ за подарък за различни поводи: Рожден ден, Имен ден, Коледа и дори Нова година . Можете да направите и подарък на усмихнато дете без повод!
Включени са забавни книжки, на които децата ще се зарадват. Те не само ще оцветяват, ще отгатват гатанки, ще лепят стикери, ще пеят песни. Можете да гледате видеото на малката Доротея, която пее песни от книжката „Песните, които пее всяко дете“ от тук.

Разгледайте и куфарчетата с пъзели за буквите и числата – Куфарче с азбуката – пъзели с буквите и Две и две – куфарче с числата.

Допълнителна информация

Тегло0.800 kg
Размери23 × 31 × 4.5 cm

Също може да ви хареса…