Математика

5.99 лв.

„Математика“ е учебно помагало, което ще обогати знанията на вашето дете и ще му даде по-голяма увереност. Задачите са изготвени от експерти и са полезни и интересни. Включено е приложение „Напиши и изтрий“ и цели 4 страници със стикери (от които и с оценяване на изпълнението на задачите).
Подходяща за деца от 5 до 7 години.
Образователно ниво:  предучилищна подготовка, първи клас.
Брой страници: 40 (32 книжно тяло + 4 приложение „Напиши и изтрий“ + 4 стикери).
Формат (малък със спирала) 165/235 мм

Изчерпан

Описание

Математика – включва много стикери и приложение „Напиши и изтрий“

Подходяща е за деца от 5 до 7 години.

Помагалото за работа вкъщи е забавен начин да свържете училището и заниманията у дома. То изгражда ключови умения и дава по-голяма увереност на бъдещите ученици.

Тази фантастична работна книжка ще обогати знанията на вашето дете по основните учебни предмети и ще му дадат по-голяма увереност. Упражненията са изготвени от експерти и са съобразени с изискванията на учебната програма. Задачите тук са полезни и забавни. С тях детето ще затвърди наученото. Има и приложение„Напиши и изтрий“, където всеки може да се упражнява многократно. Чрез стикерите можете да давате оценка на детето, което ще го мотивира да учи още и още – „Точно така!“, „Добре се справи!“, „Умно!“, „Направи го!“ и др.

Книгите от тази поредица (те са две) са идеални за подготовка за изпити, за домашно обучение и за почивка.

Книгата включва:
– броене;
– липсващи числа;
– събиране;
– групиране;
– изваждане;
– по-голямо, по-малко и равно;
– половинки и четвъртинки;
– други забавни игри.

Няколко думи към родителите

Когато работите с тази книга, помагайте на детето, обяснявайте му, насочвайте го и го насърчавайте през цялото време. Опитайте се да намерите тихо местенце. Най-удобно е да се разположите на маса. Научете детето да държи правилно молива. Опитайте да работите с неговото темпо. Не се задържайте прекалено дълго на една страница или на някое упражнение. Когато завършите страницата, може да залепите в долния ѝ край стикер награда. И не забравяйте, че най-важното е да се забавлявате! Насладете се на времето, през което учите заедно с детето си!
Това е един специален момент и за него, и за Вас!