Пепеляшка – приказка с игри

1.20 лв.

Една поучителна история за добра и работлива мома. За справедливостта и достойнството, за това как една девойка се омъжила за красивия принц и за всички препятствия по пътя ѝ към щастието. Как успял да я открие красивия принц? Кой е помогнал на Пепеляшка за красивата премяна на царския бал?
Приказката е подходяща за деца от 4 до 10 години.
Ако четете приказки на детето, тогава книжката е подходяща и за по-малки деца.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка; първи, втори клас.
Формат (малък): 165 x 235 мм.
Брой страници: 16.

Изчерпан

Описание

Пепеляшка – приказка с игри

Трогателната история на едно добро и работливо момиче, за справедливостта и любовта. „ … девойката отивала до огнището и сядала край пепелта. Затова всички я наричали Пепеляшка“.

В тази приказка децата ще срещнат вълшебници, ще присъстват на балове и ще станат част от магичния разказ. Ще научат и каква е поуката от историята. Ще различават добро и лошо, справедливо и несправедливо.

„Живял някога един благородник, който бил женен за най-хубава и най-добра жена на света. Те имали едни момиче, което било красиво и добро като майка си. Майката обаче се разболяла от тежка болест и умряла. Не след дълго благородникът се оженил повторно. Новата му жена била хубава, но зла по характер. Тя имала две момичета, които …“

… повече можете да прочетете в приказката.


Приказки с игри

Тази поредица включва над 20 заглавия на български и класически приказки, както и авторски приказки, с които се гордеем. В края на всяка книжка има 2-4 страници с игри – лабиринти, съединяване на точки, рисунки за оцветяване.

С тази поредица децата не само четат, но и играят.