Рибарят и златната рибка и Момче и вятър – приказки с игри (и стикери)

3.50 лв.

Ще се отплати ли рибката на рибаря, за неговата добрината? Ще изпълни ли всички желания? Ще върне ли вятърът разсипаното брашно на сиромаха? Ще намери ли момчето откраднатите вълшебна кърпа и козичка? Две интересни истории с поука за справедливостта, които трябва да прочетете.
Включени са забарни стикери и игри!
Приказките са подходящи за деца от 4 до 8 години.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка; първи и втори клас.
Формат (малък): 165 x 235 мм.
Брой страници: 32 +2 стикери.

Изчерпан

Описание

Рибарят и златната рибка и Момче и вятър – приказки с игри (и стикери)

Момче и вятър
Една народна приказка за момче, вятър, вълшебна кърпа, пръчка и козле. Кой откраднал вълшебните предмети? И ще успее ли да си ги върне момчето?

„Живяла една бедна жена. Тя си имала едно момче, което много обичала. Веднъж го пратила да донесе брашно от хамбара, за да меси хляб. Момчето напълнило една тава брашно и тръгнало да я носи на майка си. Но духнал силен вятър и…“

… повече можеш да прочетеш в приказката.

Рибарят и златната рибка
Една народна приказка за рибка, старец, баба и желания. Колко алчна може да бъде една баба? И колко лесно може да загуби всичко.

„На самия бряг на морето, в малка схлупена колиба живели някога баба и дядо. Цели тридесет и три години обитавали те малката си къщичка.
Двамата били много бедни. Всяка сутрин старецът …”

… повече можеш да прочетеш в приказката.

Стикери

В книгата ще откриете и стикери.
На страниците с бели квадратчета се лепят стикери. Децата трябва да намерят стикера в средата на книгата и да го залепят на правилното място. 

Приказки с игри

Тази поредица включва над много заглавия на български и класически приказки, както и авторски приказки, с които се гордеем. В края на всяка книжка има 2-4 страници с игри – лабиринти, съединяване на точки, рисунки за оцветяване.

С тази поредица децата не само четат, но и играят.