Уча се да пиша

3.90 лв.

Книга, подходяща за деца от 4 до 7 годинки.
Децата повтавят различни елементи по контур в книжката и малко по малко научават елементите на буквите. Всеки един елемент е представен чрез интересна илюстрация, а целта е детето да научи модела, повтаряйки по контура.
Страниците от типа „Напиши и изтрий“, ще научи най-малките да пишат.
Образователно ниво: ясла; предучилищна подготовка.
Цели 24 страници.
Формат (голям) 215/285 мм

Изчерпан

Описание

Уча се да пиша

Колко интересни и различни могат да  бъдат линиите? Научете децата да рисуват. Опитайте се да намерите подобни форми в илюстрациите. Допълнително децата могат да се упражняват да рисуват различни елементи по контура от картинката.

Книгата е разработена от педагози, а целта и е малките палавници да научат основните елементи на буквите. Материята е представена по забавен начин, а примерите са весели и занимателни.

„Кой скача най-високо? Упражнявай се да рисуваш, като следваш контура. Следвай пунктираната линия.“

Децата повтавят различни елементи по контур в книжката и малко по малко научават елементите на азбуката – линия по линия, буква по буква, дума по дума. Всеки един елемент е представен чрез интересна илюстрация – животни, насекоми, кораби, острови, град, замък и други. Целта е детето да заучи движенията, повтаряйки по контура.
Интересно е! Опитайте и Вие!

В книжката има специално приложение „Пиши и трий“. Там може да се пише с неперманентен флумастер. Ако сбъркате, няма страшно.  Изтрийте написаното с леко влажно парче плат и започнeте отново.